vineri, 17 octombrie 2008

Fa ce vrei.

Faceti ce vreti, chiar daca-i deranjati pe ceilalti.
E abstract, e aberand, e prostesc - dar facand exact ceea ce va dicteaza sufletul veti alege calea potrivita pentru evolutie. Poti sa asculti manele in autobus, sa razi de cei din jurul tau, sa iti faci treburile in public, sa razi de o fata ca e grasa, sa nu compostezi biletul si sa comentezi cu controlorii, sa incalci regulile de circulatie, sa nu te supui legilor.

Doar facand ceea ce ti se pare tie ca e normal vei putea invata lectia de viata care iti lipseste.

Nu va supuneti decalogului. Dumnezeu n-a dat niciun set de reguli.
Dumnezeu e liber si iubeste libertatea, el vrea ca si voi sa fiti ca el - sa traiti in armonie cu voi insiva si cu ce din jurul vostru. Cum puteti face asta daca nu fiind voi insiva?

Eu am avut tot timpul respect si m-am abtinut de la comentarii atunci cand a venit vorba de oameni neobisnuiti, de oameni care mergeau sa stea cu animalele salbatice ori care isi dadeau jos filtrul penibilului si incercau sa obtina ceva neaparat.

Nu exista oameni perfecti, iar numarul oamenilor naturali e foarte foarte mic.
Toti oamenii se prefac, aproape toti oamenii privesc viata prin filtre (de obicei cu scopul de a filtra ceva ce nu inteleg). Starea initiala a omului e aceea in care nu ii pasa de nimic, nu ii pasa de parerile celor din jur.

Avem abilitatea de a genera idei, pareri, prejudecati sau preconceptii. Fiecare individ are filozifii diferite despre tot ceea ce-l inconjoara, nu trebuie sa depindem de parerea unei persoane pe care noi o consideram model in viata - oamenii gasesc in modelele de viata partea lor ascunsa (care asteapta sa iasa la exterior), acestia se dezamagesc cand afla ca de fapt persoana ideala nu e exact asa cum se asteptau (adica asa cum e interiorul lor).

Totul tine de rezonanta. Vii, faci, atragi, suporti si pleci. Liberul arbitru sta inaintea tuturor.
Nu exista destin trasat dinainte de a ne naste, noi ne facem viitorul - cu gandul si cu trupul.

Faceti ce vreti, fiti rebeli, fiti anarhisti, omorati daca simtiti nevoia - doar asa veti afla calea dreapta, doar asa vi se va revela adevarul suprem.

Niciun comentariu: